CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Politica de returnare

Se poate solicita returul produselor livrate de New Business Style SRL, in urma unei notificari scrise in care dvs. precizati motivele returului si doar daca va aflati intr-una dintre situatiile enumerate mai jos:

a. Produse ce au fost livrate gresit

Daca s-a livrat un alt produs decat cel comandat de dvs., atunci trebuie semnalat cat mai curand acest aspect, pentru a returna produsul respectiv, care va fi inlocuit cu cel comandat.

Costurile de retur vor fi suportate integral de catre NEW BUSINESS STYLE SRL.

b. Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta pot fi returnate de catre client, in conformitate cu dispozitiile OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare.Renuntarea la cumparare este aplicabila doar in cazul clientilor persoane fizice. Astfel, clientii au dreptul sa notifice in scris New Business Style SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

In acest caz, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produselor se va face de New Business Style SRL, in termen de cel mult 30 de zile de la returul produselor.

NOTA: Produsele trebuie returnate de client in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original si impreuna cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care au insotit produsele si sa prezinte marcajele care atesta originalitatea produselor. Expedierea returului se va face prin intermediul aceluiasi serviciu de curierat prin care a fost livrat produsele de catre New Business Style SRL.

TOP